Welkom bij Praktijk Aumento 

 

Wil je:

Een zwangerschap en bevalling vol zelfvertrouwen?

Je samen met je partner voorbereiden op de komst van jullie baby?

De controle houden tijdens de bevalling en weten hoe?

Krachtige technieken aanleren die je helpen te ontspannen tijdens de bevalling?

Een liefdevolle, ontspannen en comfortabele geboorte?

Het kan met HypnoBirthing®

 

Evelyne  Amrani verzorgt de zwangerschapscursus HypnoBirthing® voor (aanstaande) ouders in de regio Breda en Tilburg. Met passie, plezier en enthousiasme & vanuit ruime kennis en ervaring geeft zij al sinds 2011 deze praktische en op maat gemaakte cursus. Geïnspireerd door de goede en mooie ervaringen die eerdere cursisten tijdens zwangerschap en bevalling hebben opgedaan, kiezen steeds meer (aanstaande) ouders voor het volgen van de HypnoBirthing cursus.

HypnoBirthing® is zowel een filosofie als een techniek en een methode die makkelijk te leren is. Het is een uitgebreide cursus, vol praktische oefeningen, handvatten en tips die je niet alleen tijdens de zwangerschap en geboorte kunt gebruiken, maar ook daarna. Moeders leren positief en met vertrouwen naar de bevalling toe te leven en partners zijn meer betrokken, zelfverzekerd en weten precies hoe ze hun vrouw kunnen ondersteunen tijdens de bevalling. Wie wil ook graag vol vertrouwen uitkijken naar de geboorte van zijn/haar kindje? In deze cursus leer je samen hoe je dit voor elkaar kunt krijgen, welke technieken je daarvoor kunt aanwenden en waarom ontspanning tijdens de bevalling zo belangrijk is.

''My dream is that every woman, everywhere, will know the joy of a truly safe, comfortable and satisfying birthing for herself and her baby"

Marie F. Mongan

Ik wens jullie een prachtige geboorte toe en een liefdevolle start als gezin, vol zelfvertrouwen en vanuit jullie eigen kracht. Ik kan jullie daarbij ondersteunen.

Kijk rustig verder op mijn website en neem gerust contact op als je wilt. Geniet van de bijzondere tijd.