Prive cursus


Ben je zwanger en wil je je graag optimaal voorbereiden samen met je partner, maar heb je geen zin in een groepscursus?

Wil je graag een cursus volgen die in jouw drukke agenda past?

Wil je liever een cursus volgen aangepast aan de wensen van jou en je partner? 

 

Dan een privé cursus bij Praktijk Aumento precies wat jij zoekt!

 

Een privé cursus is geen HypnoBirthing cursus. Een privé cursus is meer een cursus op maat. Tijdens het kennismakingsgesprek (telefonisch of op afspraak) gaan we samen kijken naar wat jij en je partner zoeken en nodig hebben in de voorbereiding op de bevalling. Bij de een kan het focus liggen op kennis, de ander wil juist leren hoe je kunt ontspannen en weer iemand anders heeft vertrouwen nodig omdat ze bang is in paniek te raken tijdens de bevalling.

Kennis van het geboorteproces en wat er in je lichaam gebeurd is essentieel in een goede voorbereiding en zal daarom altijd deel uitmaken van een privé cursus. Daarnaast kun je denken aan technieken ter ontspanning en ademhalingstechnieken, aangevuld met handvatten en tips omtrent bevallen. Ook weten hoe je de controle en regie over jouw eigen bevalling kunt houden en wat jouw partner allemaal kan doen is erg fijn. En of je nu thuis, in het geboortecentrum of ziekenhuis gaat bevallen maakt voor de cursus niet uit. De info daarover en hoe het werkt in elke setting kunnen we in de cursus uiteraard opnemen, zodat je (ook als het anders loopt) precies weet hoe jij daarin toch de controle kunt houden.

 

Als we duidelijk hebben waar jullie doel ligt, kunnen we samen de stappen bepalen en hoeveel tijd deze in beslag zal nemen. Wel bestaat een privé cursus altijd uit minimaal 2 afspraken, omdat het fijn is na de eerste afspraak samen te kijken of de goede weg wordt bewandeld, waar er nog vragen liggen en of het lukt met aangeleerde technieken. 

De inhoud van de privé cursus en vervolgstappen worden dus altijd in overleg met elkaar gemaakt. Zodoende kunnen jij en je partner optimaal profiteren van een op maat gemaakte voorbereiding op de bevalling. 

 

De cursus kan desgewenst plaatsvinden in je eigen vertrouwde omgeving, maar ook in mijn cursusruimte in Breda die zeer makkelijk te bereiken is. In overleg plannen we de bijeenkomsten in en dat kan zowel overdag als in de avond.

 

De kosten voor een privé cursus bedragen € 75,-/uur. Buiten een straal van 20 km vanaf Geertruidenberg komen er nog reiskosten a €0,35/km bij en eventuele parkeerkosten.

Een (telefonisch) kennismakingsgesprek is vrijblijvend en er zitten geen kosten aan verbonden.